Biofibre Hårimplantat

en unik lösning för dig som tappat håret eller har tunt hår

 

Bakgrund

Hårtransplantationer eller Fue metoden med eget hår har under lång tid varit den lösning som erbjudits de som inte mår bra av sin tunnhårighet.

Hårimplantat på La Clinique görs i Stockholm med Biofibre metoden som är senaste tekniken inom hårimplantat. Vi är en hårimplantatklinik med komplett register för att behandla såväl manligt håravfall som kvinnligt håravfall. Vi gör hårimplantat med en unik metod i Stockholm.Biofibre hårimplantat – en unik lösning för dig som tappat håret, har tunt hår, saknar hårväxt eller har glest hår. Ett bra sätt för den som vill ersätta hårtransplantation eller fue samt slippa ärr, osäkert resultat eller dyr behandling.

Vi har på vår klinik genomfört många hårtransplantationer med eget hår. Nu finns lösningen i Biofibre; hårimplantation, eller mer korrekt ”implantat” med konstgjort hår.

 

 

Biofibre är ett unikt konstgjort hår som ser ut och känns som riktigt hår, vilket ger dig möjlighet att återfå ett naturligt utseende med hår som sitter fast även om det dock inte växer som ditt riktiga hår. Biofibre har en hög kvalitet och finns i en mängd variationer (rakt, vågigt och lockigt hår) och färger vilket gör att vi kan skräddarsy behandlingen efter varje patient.med eget hår har under lång tid varit den lösning som erbjudits de som inte mår bra av sin tunnhårighet. Hårtransplantationer innebär att man på olika sätt flyttar delar av patientens egna hår bak på huvudet till de områden som saknar hårväxt eller som är glest hårbevuxna. Dessa tekniker är ofta lyckosamma i de fall patienten har bra hårkvalitet och riklig hårväxt bak på huvudet. Tyvärr lämnar ofta hårtransplantationer med eget hår patienten besviken då det inte finns möjlighet att fortsätta fylla på hår när det behövs.  Hårtransplantationer kan ej genomföras hur många gånger som helst.


Tekniken

Tekniken är egentligen mycket lik traditionell hårtransplantation, om än mycket enklare, med skillnaden att vi använder ett konstgjort hår som består av ett material (godkänt av FDA och CE) som accepteras av kroppen och som därmed tillåts växa fast. Vi implanterar enkelt håret med en liten maskin som säkerställer rätt djup för att implantatet skall växa fast.

Ingreppet

Efter genomgången konsultation där vi gemensamt kommit överens om val av hår och mängd som skall implanteras genomförs behandlingen under lätt lokalbedövning. Med andra ord är ingreppet smärtfritt. Ingreppet kan dock ta olika lång tid beroende på mängd som skall implanterad.

 

Efter ingreppet

Ditt nya hår kommer förmodligen att behöva klippas så att det harmoniserar med din frisyr varför vi rekommenderar att du innan ingreppet bokar tid hos din frisör.

 

Resultatet

Då vi innan behandlingen kommit överens om lämplig mängd som skall implanteras kommer du förmodligen att bli mycket nöjd eftersom du får ett resultat direkt. Om du önskar kan behandlingen  delas upp vid flera tillfällen för ett diskret och successivt tjockare hår. Skulle du framöver vilja ha ett ännu tjockare hår kan behandlingen lätt upprepas. Du kommer att få tydliga instruktioner hur du skall sköta ditt nya hår och det är viktigt att du följer dessa råd för att du ska få behålla ditt hår under lång tid framöver.