Hårtransplantation

Den prisvinnande brittiska hårtransplantationskliniken - Nu i Istanbul, i samarbete med La Clinique!

Prisvinnande hårtransplantationsklinik:

 Vår klinik I Istanbul öppnades 2018 och erbjuder Dig säkra  hårtransplantationer med fantastiska resultat, genomförda av doktorer med mycket lång erfarenhet.

 

VÅRA BEHANDLINGAR:

 

Hårtransplantation för kvinnor och män

 

 1. Hårtransplantation med FUE-teknik
 2. Hårtransplantation med DHI-teknik
 3. Robotassisterad hårtransplantation
 4. Hårtransplantation för dig med långt hår/ för dig som inte vill klippa av dig ditt befintliga hår.

 

Transplantation av ansiktsbehåring

 

 1. Transplantation av hår till ögonbryn
 2. Transplantation av skägghår
 3. Transplantation av mustasch

 

Vårt medicinska experteam genomgår ständig utbildning för att kunna erbjuda dig det allra bästa inom behandlingar av håravfall. Nya tekniker för hårtransplantation I Turkiet. Våra team har specialutvecklade instrument till sitt förfogande. Våra erfarna kirurger och tekniker sätter alltid dina önskemål först.

 

Vi önskar hela tiden utveckla våra behandlingsmetoder till det bättre för att kunna ge våra patienter goda behandlingresultat till en rimlig kostnad. För att uppnå detta är vi på Este Medical Group ständigt aktiva inom forskning och utbildning. Vi kan därför erbjuda våra patienter säkra och smärtfria behandlingar utförda av vår kompetenta personal. Vi kan till exempel  erbjuda våra patienter hårtransplantation utan behov av att raka av sig håret före ingreppet.

 

FUE – « Follicular unit extraction »

Tack vare utvecklingen inom hårtransplantationtekniker kan vi idag återskapa hårväxt med ett naturligt utseende och ett estetiskt tilltalande hårfäste. FUE tekniken är för närvarande den mest avancerade tekniken att utföra en hårtransplantation på. FUE möljiggör snabb återhämtning, leder inte till några stora ärr då man inte  behöver sy eller skära i patientens skalp när man använder denna metod.

 

Varför välja hårtransplantation med FUE-teknik?

FUE ger kirurgen möjlighet att ta det antal grafter som behövs för att skapa ett naturligt utseende av hårtransplantation – man kan med denna teknik ta hänsynt till både antal grafter som behövs och hårets tjocklek. Med FUE metoden kan man också ta hårgrafter från andra ställen på kroppen om det saknas tillräckligt med hår på patientens huvud.

 

Fördelar med FUE

Inga skalpeller, suturer eller agrafter.  Inga linjära ärr. Minimalinvasiv teknik. Hårfäste med naturligt utseende. Man kan variera  hårstilen, man kan ta fler grafter under samma behandlingstillfälle. Snabb återhämtning.

 

DHI – « Direct Harinplantation »

Hårtransplantation med hjälp av transplantationspenna introducerades redan 1992 och ger idag ett flertal førdelar för både kirurger och patienter.

 

Hårtransplantationspennan ger kirurgen möjlighet att snabbt placera hårtransplantatet på korrekt djup och I rätt vinkel. Detta minimerar tiden hårfollikeln befinner sig utanför kroppen vilket leder till  både ett mycket levnadskraftigt och ett naturligt resultat.

 

Robotassisterad hårtransplantation

Hårtransplantationskirurgin har revolutionerats av ARTAS hårtransplantationsrobot. Denna teknik har gjort hårtransplantation i Istanbul både mer exakt och lättare att genomgå för våra patienter

 

Varför välja hårtransplantation med ARTAS robotsystem?

 

Hårtransplantationen utförs under lokalbedövning. ARTAS förflyttar hårtransplantat snabbt och lätt utan att lämna några ärr. ARTAS är ett «state of art» system inom hårtransplantation, den kombinerar mänskligt kunnande, 3D teknik och artificiell intelligens för att skapa den ultimata behandlingen för just dig.

 

ARTAS robotassisterad hårtransplantation:

 

 • Strip eller FUT-metoden («Follicular Unit transplant») är en äldre metod för hårtransplantation. Den innebär bortskärande av hudflik från patientens skalp vilket alltid lämnar ett ärr och leder till postoperativ smärta.
 • Det finns flera olika FUE-tekniker. Både ARTAS och neograft baserar sig på FUE-teknologin, men medan ARTAS förlitar sig på datamanövrerad precision är neograft beroende av manuell extraktion av hårgrafter. Neograftmetoden går dock fortare att genomföra jämfört med traditionell, hel manuell, FUE -teknik.

ARTAS robotassisterad hårtransplantation är den säkraste tekniken för en naturlig håråterväxt.

 

Hårtransplantation med orakat hår

För hårtransplantation krävs vanligen att patienten rakar sitt huvud för att man ska få tillgång till maximalt antal grafter från givarområdet. På Este Medical Group I Turkiet har detta förändrats. Våra hårtransplantationskiruger kan nu erbjuda en del av våra patienter behandling utan att de behöver raka sitt hår före ingreppet.

 

Hårtransplantation på orakat hår – även kallat «U-FUE» möjliggör  för våra patienter att återställa sitt hårfäste  effektivt och minimalinvasivt utan att behandlingen lämnar negativa spår då patienten inte  behöver raka sitt hår före ingreppet.

 

Skillnad mellan U-FUE och FUE 

 

Vid U-FUE teknik extraheras hår, liksom vid FUE teknik, en och en från givarområdet (vanligen baksida av huvudet eller från sidorna). U-FUE kräver dock  inte att patienten rakar sitt hår före ingreppet och ställer stora krav på kirurgens skicklighet i att hitta de mest levnadsstarka hårfolliklarna och kunnighet i att transplantera dessa med precision.

 

Våra expertkirurger har flerårig erfarenhet i att erbjuda denna krävande metod till våra patienter. En av de stora fördelarna med denna metod är att hårinplantaten arrangeras så att de matchar de på platsen naturligt växande hårfolliklarna. Denna metod är dessutom smärtfri och många av våra patienter sover under ingreppet.

 

Ögonbryn, skägg och mustasch

Det finns många orsaker till varför vissa av oss inte får ögonbryn-, skägg eller mustaschår att växa. Detta kan till exempel vara på grund av genetiska faktorer, efter brännskador eller efter kirurgiska ingrepp I ansiktet.

 

Transplantation av ansiktshår är idag vanligast I överläppen eller på kinderna. Men det kan också göras på andra ställen där det växer skägg, polisonger eller ögonbryn.

 

 

Varför ögonbryn är viktiga

Ögonbrynen bidrar starkt till vårt utseende, till vår mimik och skyddar våra ögon mot till exempel svett och vatten.

 

Transplantation av ansiktshår

Många män tar skäggväxt før givet men om du har svårt att få ditt skägg att växa eller har tappat delar av din ansiktsbehåring kan vi hjälpa dig med följande:

Mustasch : om du önskar en tjock mustasch eller ett helskägg – ta då kontakt med oss.

Skägg: Det är väldigt vanligt för män med fläckigt skägg med kala områden.  Transplantation av ansiktshår erbjuder en enkel lösning för att fylla I dessa kala fläckar för att hjälpa dig till ett tjockt helskägg.

Polisonger: Våra hårtransplantationskirurger kan hjälpa dig både om du önskar polisonger som står för sig själv eller om du önskar polisonger som växer ihop med ditt skägg.

 

Hårtransplantation i Istanbul i samarbete med La Clinique!

 • Konsultation sker på La Clinique i Stockholm.
 • Vi bokar flygbiljett och förstklassigt hotell åt er.
 • Du reser ner med oss till Istanbul och vi finns till hands under hela vistelsen för eventuella frågor och hjälp.
 • Transfer från och till flygplatsen i Istanbul ingår.
 • Skriftlig garanti lämnas av Este Medical Group.
 • Engelskspråkig personal på kliniken i Istanbul.
 • Uppföljning och efterkontroll sker på La Clinique.

 

Efter hårtransplantationen

Behandlingar på La Clinique mot håravfall och för återställande av hårväxt har på senare tid blivit allt mer populära. Våra nya behandnlingstekniker har gjort våra behandlingar nästintill smärtfria och vi kan skryta med mycket goda och estetiskt tilltalande resultat.

 

Innan du genomgår en hårtransplantation är det viktigt att du förstår orsaken till ditt håravfall – ställ oss gärna så mycket frågor du önskar.

 

La Clinique erbjuder avancerade behandlingar mot håravfall och vårt team genomgår kontinuerlig utbildning för att ytterligare förbättra våra resultat. På La Clinique kombineras ofta hårtransplantation med andra effektiva terapimetoder för att väcka och stärka hårfolliklar – vi använder oss till exempel av PRP-teknik och laserbehandling, samt andra behandlingsmetoder som är anpassat för just dig.

 

Våra konsultationer är kostnadsfria, välkommen att boka en till för mer information!

Tel: 08-6623050

info@laclinique.se