Hårtransplantation

La Clinique - i samarbete med den prisbelönta brittiska hårtransplantationskliniken – Este Medical Group - Nu i Istanbul.

Kliniken i Istanbul är toppmodern och med det allra senaste inom hårtransplantation.

Vi erbjuder Dig säkra hårtransplantationer med fantastiska resultat, utförda av doktorer med mycket lång erfarenhet och med den senaste tekniken. Este Medical Group är prisbelönt som den  bästa hårkliniken för alla former av hårproblem i England.

Hårtransplantation för kvinnor och män

 

 1. Hårtransplantation med FUE-teknik
 2. Hårtransplantation med DHI-teknik

       3.     Hårtransplantation för dig med långt hår/ för dig som inte vill klippa av dig

                ditt befintliga hår

        4.     Laserbehandling för håråterväxt

 Transplantation av ansiktsbehåring

 

 1. Transplantation av skägghår
 2. Transplantation av mustasch

       3.  Transplantation av ögonbryn

 

HÅRTRANSPLANTATION

Hårtransplantationer i Tukiet har blivit alltmer populära och tekniken har gjort att ingreppet  är nästintill smärtfritt. Vårt medicinska experteam genomgår ständig intenationell utbildning för att kunna erbjuda dig det allra bästa inom behandlingar av håravfall. Nya tekniker för hårtransplantation I Turkiet. Våra team har specialutvecklade instrument till sitt förfogande för att få det bästa resultatet. Våra erfarna kirurger och tekniker sätter alltid dina önskemål först.

Vi försöker hela tiden utveckla våra behandlingsmetoder för att kunna ge våra patienter bästa möjliga behandlingresultat till en rimlig kostnad. För att uppnå detta är vi på La Clinique och

Este Medical Group ständigt aktiva inom forskning och utbildning. Vi kan därför erbjuda våra patienter säkra och smärtfria behandlingar utförda av vår välutbildade och  kompetenta personal.

Vi kan i vissa fall även erbjuda våra patienter hårtransplantation utan att behöva raka av sig håret före ingreppet.

 

FUE – « Follicular unit extraction »

Tack vare utvecklingen inom hårtransplantationtekniker kan vi idag återskapa hårväxt med ett naturligt utseende, hårtäthet och ett estetiskt tilltalande hårfäste. FUE tekniken är för närvarande den mest avancerade tekniken för att utföra en hårtransplantation. FUE möljiggör snabb återhämtning och leder inte till några stora ärr då man inte  behöver sy eller skära i patientens skalp när man använder denna metod.

 

Varför välja hårtransplantation med FUE-teknik?

FUE ger kirurgen möjlighet att ta det antal grafter som behövs för att skapa ett naturligt utseende av hårtransplantationen – man kan med denna teknik ta hänsynt till både antal grafter som behövs och hårets tjocklek. Med FUE metoden kan man också ta hårgrafter från andra ställen på kroppen om det saknas tillräckligt med hår på patientens huvud.

 

Fördelar med FUE

Inga skalpeller, suturer eller agrafter.  Inga linjära ärr. Minimalinvasiv teknik. Hårfäste med naturligt utseende. Man kan variera  hårstilen, man kan ta fler grafter under samma behandlingstillfälle. Snabb återhämtning.

 

DHI – « Direct Hairinplantation »

Hårtransplantation med hjälp av transplantationspenna introducerades redan 1992 och erbjuder ett flertal fördelar för både kirurger och patienter.

Hårtransplantationspennan ger kirurgen möjlighet att snabbt placera hårtransplantatet på korrekt djup och i rätt vinkel. Detta minimerar tiden som hårfollikeln befinner sig utanför kroppen, vilket leder till ett mycket levnadskraftigt och naturligt resultat.

DHI hårfolliklar inplanteras en och en direkt i det tunna området som ska täckas. Varje hårfollikel

placeras i specifik riktning, vinkel och djup, tack vare DHIs patenterade instrument som ger 100 procent naturligt resultat och maximal livskraft.

 

Hårtransplantation med orakat hår

För hårtransplantation krävs vanligen att patienten rakar sitt huvud för att man ska få tillgång till maximalt antal grafter från givarområdet. På Este Medical Group i Turkiet har detta förändrats. Våra hårtransplantationskiruger kan nu erbjuda en del av våra patienter som är lämpade för den behandlingen utan att de behöver raka sitt hår före ingreppet. Hårtransplantation på orakat hår – även kallat «U-FUE» möjliggör  för våra patienter att återställa sitt hårfäste  effektivt och minimalinvasivt utan att behandlingen lämnar negativa spår då patienten inte  behöver raka sitt hår före ingreppet.

 

Skillnad mellan U-FUE och FUE 

Vid U-FUE teknik extraheras hår, liksom vid FUE teknik, ett och ett från givarområdet (vanligen baksidan av huvudet eller från sidorna). U-FUE kräver dock  inte att patienten rakar sitt hår före ingreppet utan kan behålla sin befintliga hårlängd . Det ställer stora krav på kirurgens skicklighet

i att hitta de mest levnadsstarka hårfolliklarna och kunnighet i att transplantera dessa med precision.

Våra expertkirurger har flerårig erfarenhet i att erbjuda denna krävande metod till våra patienter. En av de stora fördelarna med denna metod är att hårinplantaten arrangeras så att de matchar de på stället naturligt växande hårfolliklarna. Denna metod är dessutom smärtfri och många av våra patienter sover under ingreppet.

 

Ögonbryn, skägg och mustasch

Det finns många orsaker till varför vissa av oss inte får ögonbryn,  skägg eller mustaschår att växa. Detta kan till exempel bero på genetiska faktorer,  brännskador eller efter kirurgiska ingrepp I ansiktet.

Transplantation av ansiktshår är idag vanligast I överläppen eller på kinderna, men kan också göras på andra ställen där det växer skägg, polisonger eller ögonbryn.

 

Varför ögonbryn är viktiga

Ögonbrynen bidrar starkt till vårt utseende, till vår mimik och skyddar våra ögon mot till exempel svett och vatten.

 

Transplantation av ansiktshår

Många män tar skäggväxt för givet men om du har svårt att få ditt skägg att växa eller har tappat delar av din ansiktsbehåring kan vi hjälpa dig med följande:

Mustasch: om du önskar en tjock mustasch eller ett helskägg – ta då kontakt med oss.

Skägg: Det är väldigt vanligt för män med fläckigt skägg med kala områden.  Transplantation av ansiktshår erbjuder en enkel lösning för att fylla I dessa kala fläckar och att hjälpa dig till ett tjockt helskägg.

Polisonger: Våra hårtransplantationskirurger kan hjälpa dig både om du önskar polisonger som står för sig själva eller om du önskar polisonger som växer ihop med ditt skägg.

 

Hårtransplantation i Istanbul i samarbete med La Clinique!

 • Konsultation sker på La Clinique i Stockholm.
 • Hårtransplantation med obegränsat hår vad som är möjligt
 • Medicin + produkter
 • Vi bokar flygbiljett och femstjärnigt hotell åt er.
 • Du reser ner med oss till Istanbul och vi finns till hands under hela

vistelsen för eventuella frågor och hjälp.

 • Transfer från och till flygplatsen i Istanbul ingår.
 • Transfer mellan hotellet och kliniken.
 • Skriftlig garanti lämnas av Este Medical Group.
 • Engelskspråkig personal på kliniken i Istanbul.
 • Uppföljning och efterkontroll sker på La Clinique i Stockholm.

 

Efter hårtransplantationen

Behandlingar på La Clinique mot håravfall och för återställande av hårväxt har på senare tid blivit allt mer populära. Våra nya behandnlingstekniker har gjort våra behandlingar nästintill smärtfria och vi kan uppvisa mycket goda och estetiskt tilltalande resultat.

Innan du genomgår en hårtransplantation är det viktigt att du förstår orsaken till ditt håravfall – ställ oss gärna så många frågor som du önskar.

La Clinique erbjuder avancerade behandlingar mot håravfall och vårt team genomgår kontinuerlig utbildning för att ytterligare förbättra våra resultat. På La Clinique kombineras ofta hårtransplantation med andra effektiva terapimetoder för att väcka och stärka hårfolliklar – vi använder oss till exempel av PRP-teknik och laserbehandling, samt andra behandlingsmetoder som är anpassade just för dig.

 

Våra konsultationer är kostnadsfria, välkommen att boka en tid för mer information!