Microdermabration

SkinScape - Microdermabrasion - Mot döda hudceller


Känns din hud grå och livlös? Då kan microdermabrasion vara den rätta behandlingen för dig.

 

Med Microdermabrasion kan du på ett enkelt och skonsamt sätt motverka effekterna av hudens åldrande.

 

Microdermabrasion slipar bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga solskador samt ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna. Du får ett omedelbart resultat av friskare och fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur.

 

Microdermabrasion är en effektiv behandling för alla åldrar och på de flesta hudtyper. Tekniken är snabb, säker och snabba synbara resultat.

 

Behandlingsmöjligheter:


Solskadad hud

Pigmentförändringar

Åldrad hud

Acne

Rensar porer

Uppfräschning

Livlös hud

Hudbristningar

Ärrbildningar

 

Microdermabrasion är en mycket effektiv form av hudslipning. Behandlingsmetoden bygger på en vakummetod där en lätt ström av fina saltkristaller blåses ut över hudytan med hjälp av ett munstycke. Samtidigt som aluminumkristaller varsamt slipar hudytan sugs döda hudceller bort för att sedan lämna en ren och fräsch hudyta med fin lyster.

 

Microdermabrasion görs som fristående behandling, i kur eller i kombination med andra behandlingar för att öka effekten av dessa.

 

Den kan rikta sig mot problemområden på både ansikte och kropp ex armbågar och fötter.

 

Behandlingen är även känd som ”lunchpeel”, en behandling tar vanligtvis inte mer än 30 minuter, och du behöver varken förberedelse innan eller återhämtning efteråt.